Traiteur

TRAITEUR DIENST 24 EN 31 DECEMBER 2017

Borde van 3 hapjes 6.00€

Voorgerechten

Krans van kreeft , groene appel, zacht curry van Madras, parmezaanse kaas 18.00€
Terrine van ganzenlever , knolselder , truffel , brioche , Granny smith appel 20.00€
Sint Jacobs en gambas , tatin van butternut en pastinaak , kruiden karamel 18.00€
6 oesters , groenten in escabeche , advocado guacamole 18.00€
korte gebakken rode tonijn en gerookte rode tonijn , « Ratte » aardappel thee 18.00 €

Hoofdgerechten

Fazanthoen , ganzenlever , witloof , oudeporto saus 25.00€
Hertenfilet , kool , bospadenstoelen , jeneverbes 25.00€
Zeetong meuniere , noordzeegarnalen , citroen kaviaar , aardappelen puree 25.00 €
Halve kreeft , zachte look , penne en parmezaanse kaas 25.00 €
Lijnzeebaars , bouillabaisse , schaaldieren en thaaï basilicum 25.00 €
Bisque van kreeft (per liter) 20.00 €

Feest nagerechten 12.00 €

Laste bestelling 23 december en 30 december