De culinaire wandeling van le Flore

« LAND ZEE » van RUND EN SCHELPMESSEN, sorbet van tuinkruiden

****
DORADE, bereidingen van tomaat, Burrata, basilicum en gepofte rijst
****

LANGOUSTINE met haar risotto op « Paëlla wijze »
****

  Gebakken GANZENLEVER , Focaccia , maïs en hazelnoot
****

 Gerookte  DUIF met lijnzaad , wafel en broccolini
****

 NAGERECHTEN van de chef 

Honing , bloemen , mango en chocolade – passievrucht

3 gangen 40.00     60.00 met 2 geselecteerde wijnen
Land – Zee , Duif of halve kreeft (8.00 suppl.) en nagerechten

4 gangen 62.00      87.00 met 3 geselecteerde wijnen
Land – Zee, dorade,duif of halve kreeft (8.00 suppl.) en nagerechten

5 gangen 72.00    102.00 met 4 geselecteerde wijnen
Land – zee, dorade, langoustine, duif of halve kreeft (8.00 suppl.) en nagerechten

6 gangen 82.00    122.00 met 5 geselecteerde wijnen
Land – zee , dorade , langoustine , ganzenlever , duif of halve kreeft (8.00 suppl.)  en nagerechten