De culinaire wandeling van le Flore

KABELJAUW op lage temperatuur , blinis van kastanje en tonka , look en rucola

SINT JAKOBSVRUCHTEN , Truffels en pecorino rissoto, jus van ossenstaart met taggiasche olijven

GRIET , siciliaanse caponata , gekonfijte tomaat en gegrilde pijnappelzaadjes

AGNOLOTTI VAN KREEFT , Toscane soep , girolle en citroen tijm

JONGE PATRIJS , cannelloni van butternut en salie , gekonfijte witloof en  Arabicca polenta

ECLAIR op Tiramisu  wijze, amandelmelk , grappa en limoen mascarpone

NAGERECHT van NOTEN, semiffreddo van zwarte bes , bergamot emulsie

 

3 GANGEN €40.00  €65.00 met 3 geselecteerde wijnen , kabeljauw,jonge patrijs en nagerechten                                                                      

4 GANGEN €62.00  €92.00 met 4 geselecteerde wijnen  , Kabeljauw,Sint Jakobs, jonge patrijs en nagechten

 

5 GANGEN €72.00  €107 met 5 geselecteerde wijnen,Kabeljauw,sint jakobs,griet,jonge patrijs en nagerechten                                                                                            

6 GANGEN  €82.00  €127.00 met 6 geselecteerde wijnen  Menu 5 gangen met agnolotti van kreeft