De culinaire wandeling van le Flore


KREEFT ,
avocado , biet , citroentijm


SINT JACOBSNOOT ,
truffelaardappel , merg , kruidenboter


LANGOUSTINE ,
kaviaar “Gold Belgian” ,crumble van olijven , venkel

GEBAKKEN GANZENLEVER , selder , truffel , aromaten , gerookte amandel


Gemarineerd RUNDSFILET ,
koekje van vadouvan , jonge spinazie


NAGERECHTEN
rond chocolade , peer , karamel en bloedsinaasappel 


3 gangen 37.00 € 57.00 € met 2 geselecteerde wijnen

ST jacobsnoot  , rund of halve kreeft (8.00 suppl) en nagerechten


4 gangen 60.00 € 85.00 € met 3 geselecteerde wijnen

kreeft , Sint jacobs , rund of halve kreeft (8.00 suppl) en nagerechten


5 gangen 70.00€ 100.00 € met 4 geselecteerde wijnen

kreeft , Sint jacobs , langoustine, rund of halve kreeft (8.00 suppl) en nagerechten


6 gangen 80.00€ 120.00 € met 5 geselecteerde wijnen

kreeft , sint jacobs , langoustine , ganzenlever , rund en nagerechten