Menu Promenade Culinaire

KREEFT EN KRAB op twee wijzen, avocado, linzen en citrus

ZEEBAARS, boekweit, « cœur de bœuf » tomaat, wilde champignon en curry van Madras

GANZENLEVER, fregula, truffel, Timut bes en rabarber

WILDE EEND, peterselie wortel, rode vruchten saus, geroosterde vijgen en pompoen

OF

GEGRATINEERDE HALVE KREEFT, schelp saus, seizoengroenten en verse pasta (supplement €15.00)

ZOETE DELICATESSEN

Koekje met 5 kruiden, druif en ijs op « warme wijn » wijze

Gratin van verse vruchten en mandarine Napoleon

3 gangen menu

€55.00 euros – €75.00 amet 2 geselecterrde wijnen

kreeft en krab op twee wijzen, eend of halve kreeft (supplement) en nagerechten

MENU 3 GANGEN IS VERKRIJGBAAR NIET OP ZATERDAGAVOND

4 gangen menu

€70.00 – €95.00 met 3 geselecteerde wijnen 

 kreeft en krab, zeebaars, eend of halve kreeft (supplement) en nagerechten   

5 gangen menu

€85.00 – €120.00 met 4 geselecteerde wijnen

kreeft en krab, zeebaars, ganzenlever, eend of halve kreeft (supplement) en nagerechten

FOURCHETTE D’OR
DE GOUDEN VORK
2014

DELTA DE BRONZE
GUIDE DELTA
2015

CERTIFICAAT VAN EXCELLENTIE
TRIP ADVISOR
2016-2017-2018

LE FLORE

zwaantje 13
8630 Wulveringem (Veurne)
Tel 32(0)58412248

OPENINGSDAGEN

Open s’middags vanaf donderdag tem maandag en vrijdag avond en zaterdag avond.

Verplichte reservering

SOCIALE NETWERKEN

© 2022 Le Flore