DE CULINAIRE WANDELING

DE CULINAIRE WANDELING

 

PALING op twee wijzen, tuinkers met ceviche van citrus vruchten

KABELJAUW gekookt op laag temperatuur , met een bereidingen van kool, umami bouillon en hazelnoot

GAMBAS, met zand koekje van zuiderse groenten en gekonfijte tomaat

GANZENLEVER, met truffels, selderij raviole en aromatische emulsie

WILDE EEND, met Sechouan peper, vijgen, pompoen en champignon

OF

HALVE BRETOENSE KREEFT , met herfst groenten , citroentijm saus en  pasta (supplement €12.00)

NAGERECHT VAN DE CHEF

DUO van druiven, met vier kruiden, chocolade, praline, en pinda’s

 

3 GANGEN €45.00 – €60.00 met 2 geselecteerde wijnen   

Paling, eend of halve kreeft (supplement) en nagerecht                                                                         

4 GANGEN €60.00 – €85.00 met 3 geselecteerde wijnen     

 Paling, kabeljauw, eend of halve kreeft (supplement) en nagerecht                                                

5 GANGEN €75.00 – €110 met 4 geselecteerde wijnen                                             

 Paling, kabeljauw, gambas, eend of halve kreeft (supplement) en nagerecht

6 GANGEN €90.00 – €135.00 met 5 geselecteerde wijnen

Paling, kabeljauw, gambas, ganzenlever, eend of halve kreeft (supplement) en nagerecht