DE CULINAIRE WANDELING

DE CULINAIRE WANDELING

 

SINT JAKOBS VRUCHTEN, pompoen, hazelnoot en truffel

DORADE, Granny Smith appel, tomaat en curry

GEBAKKEN GANZENLEVER, tatin taartje van witloof en gekarameliseerde ui

GEGRILDE HAZENRUG, « Pondichery » rode peper en warme wijn

OF

BRETONSE HALVE KREEFT, zachte look, seizoen groenten en pasta (supplement €15.00)

NAGERECHTEN VAN DE CHEF

Creme brulee van praline, citroen en cacao crumble

Geroosterde ananas, Pina colada ijs en koekje van pindaboter

 

3 GANGEN €45.00 €60.00 met 2 geselecteerde wijnen                                                 

   Sint Jakobs, hazenrug of halve kreeft (supplement) en nagerechten                                                                         

4 GANGEN €60.00  €85.00 met 3 geselecteerde wijnen                                                 

Sint Jakobs, dorade, hazenrug of halve kreeft (supplement) en nagerechten                                                

5 GANGEN €75.00  €110 met 4 geselecteerde wijnen                                             

  Sint Jakobs, dorade, ganzenlever en hazenrug of halve kreeft (supplement) en nagerechten