DE CULINAIRE WANDELING
DORADE, gerookt in hooi, parelcouscous, Granny Smith appel en citrus ceviche
ZEEDUIVEL op laag temperatuur, jonge worteltjes, loofolie en gepofte wilde rijst
KREEFT RAVIOLI EN GELE KIP, saffraan artisjok
GELAKTE HALVE DUIF, witte asperge en doperwten, ganzelever creme brulee
OF
HALVE KREEFT, zachte look, seizoengroenten en pasta (supplement €15.00)
ZOETE DELICATESSEN
Aardbei, basilicum en citroen
Rabarber en frambozen
3 GANGEN €45.00 €65.00 met 2 geselecteerde wijnen
Dorade, duif of halve kreeft (supplement) en nagerechten
4 GANGEN €60.00 €85.00 met 3 geselecteerde wijnen
Dorade, zeeduivel, duif of halve kreeft (supplement) en nagerechten
5 GANGEN €75.00 €110 met 4 geselecteerde wijnen
Dorade, zeeduivel, ravioli, duif of halve kreeft (supplement) en nagerechten