DE CULINAIRE WANDELING

MAKREEL , rabarber en kikkererwten hummus

GEMARINEERDE RUNDVLEES, avocado, vadouvan en oesters sorbet

BABY-KREEFT , nikuman (japans brood), bergamot en bimi

DUIF , gekonfijte aardappel, erwt, munt en groenten sap

OF

HALVE BRETONSE KREEFT , zuiderse groenten , lookboter en verse linguine

(supplement €12.00)

NAGERECHTEN van DE CHEF

Nagerecht van aardbei, hibiscus en basilicum

Nagerecht van speculoos, framboos, limoen en hooi ijs

3 GANGEN €45.00 €60.00 met 2 geselecteerde wijnen
Makreel, duif of halve kreeft (supplement ) en nagerechten                 

4 GANGEN €60.00  €85.00 met 3 geselecteerde wijnen
Makreel, rund, duif of halve kreeft (supplement) en nagerechten

5 GANGEN €75.00  €110 met 4 geselecteerde wijnen
Makreel, rund, baby kreeft, duif of halve kreeft (supplement) en nagerechten

KID’S MENU (t.e.m 12 jaar) €22.00

Vlees(rund) of vis met pasta of puree en groenten en  een nagerecht  (chocomousse of vanille ijs)