Culinaire wandeling menu

 

DE CULINAIRE WANDELING

 

ST JACOBSNOOTJES, pompoen en truffel bladerdeeg

KREEFT , « Royal belgium kaviaar », aardappelwafel moscovite

TARBOT, variatie van kool en vadouvan

Op hooi gerookt gelakte EEND, aardpeer en aardappelmatjes

OF

GEROOSTERDE HALVE KREEFT, seizoengroenten , saus met zachte look en verse pasta (supplement €15.00)

ZOETE DELICATESSEN VAN DE CHEF

DOUCEUR VAN CHOCOLADE, HAZELNOOT EN KERRY KOKO’S IJS

DOUCEUR VAN EXOTISCH VRUCHTEN EN PASSIE VRUCHTEN

 

 

3 gangen menu €55.00 euros  €75.00 met 2 geselecterrde wijnen   St jacobs, eend of halve kreeft (supplement) en zoete delicatessen

MENU 3 GANGEN IS VERKRIJGBAAR NIET OP ZATERDAGAVOND  

4 gangen menu €70.00 euros – €95.00 met 3 geselecteerde wijnen                                                  St jacobs, kreeft, eend of halve kreeft (supplement) en zoete delicatessen                                                

5 gangen €85.00 euros  €120.00 met 4 geselecteerde wijnen                                                st jacobs, kreeft, tarbot, eend of halve kreeft (supplement) en zoete delicatessen

FOURCHETTE D’OR
DE GOUDEN VORK
2014

DELTA DE BRONZE
GUIDE DELTA
2015

CERTIFICAAT VAN EXCELLENTIE
TRIP ADVISOR
2016-2017-2018

BEST RESTAURANT
In VEURNE
RESTAURANT GURU
2022

LE FLORE

zwaantje 13
8630 Wulveringem (Veurne)
Tel 32(0)58412248

OPENINGSDAGEN

Open s’middags vanaf donderdag tem maandag en vrijdag avond en zaterdag avond.

Verplichte reservering

SOCIALE NETWERKEN

© 2022 Le Flore