DE CULINAIRE WANDELING

 

 

DE CULINAIRE WANDELING

 

 

DORADE, gerookt in hooi, parelcouscous, Granny Smith appel en citrus ceviche

ZEEDUIVEL op laag temperatuur, jonge worteltjes, loofolie en gepofte wilde rijst

KREEFT RAVIOLI EN GELE KIP, saffraan artisjok

GELAKTE HALVE DUIF, witte asperge en doperwten, ganzelever creme brulee

OF

HALVE KREEFT, zachte look, seizoengroenten en pasta (supplement €15.00)

ZOETE DELICATESSEN

Aardbei, basilicum en citroen

Rabarber en frambozen

 

3 GANGEN €45.00 €65.00 met 2 geselecteerde wijnen                                                  

 Dorade, duif of halve kreeft (supplement) en nagerechten                                                                         

4 GANGEN €60.00  €85.00 met 3 geselecteerde wijnen                                                

   Dorade, zeeduivel, duif of halve kreeft (supplement) en nagerechten                                                

5 GANGEN €75.00  €110 met 4 geselecteerde wijnen                                            

   Dorade, zeeduivel, ravioli, duif of halve kreeft (supplement) en nagerechten