Culinaire wandeling menu

RODE TONIJN (sashimi), avocado, sesam en basilicum

DORADE, vierge saus van tomaat, groene asperge en parmezaanse kaas

BABY-KREEFT, groene kerrie, pickles van rode ui

DUIF, Timut peper, witte asperge en doperwtjes

OF

GEROOSTERDE HALVE KREEFT, seizoengroenten , look saus en verse pasta (supplement €15.00)

DOUCEUR VAN AARDBEI, PISTACHE, MASCARPONE EN HONING

 

3 gangen menu €55.00 euros  €75.00 met 2 geselecterrde wijnen   

Rode tonijn, duif of halve kreeft (supplement) en nagerecht

MENU 3 GANGEN IS VERKRIJGBAAR NIET OP ZATERDAGAVOND  

4 gangen menu €70.00 euros – €95.00 met 3 geselecteerde wijnen                                       Rode tonijn, dorade, duif of halve kreeft (supplement) en nagerecht                                                

5 gangen €85.00 euros  €120.00 met 4 geselecteerde wijnen                                                Rode tonijn, dorade, baby-kreeft, duif of halve kreeft (supplement) en nagerecht

FOURCHETTE D’OR
DE GOUDEN VORK
2014

DELTA DE BRONZE
GUIDE DELTA
2015

CERTIFICAAT VAN EXCELLENTIE
TRIP ADVISOR
2016-2017-2018

BEST RESTAURANT
In VEURNE
RESTAURANT GURU
2022

LE FLORE

zwaantje 13
8630 Wulveringem (Veurne)
Tel 32(0)58412248

OPENINGSDAGEN

Open s’middags vanaf donderdag tem maandag en vrijdag avond en zaterdag avond.

Verplichte reservering


GESLOTEN VANAF MAANDAG 19 JUNI TEM VRIJDAG 07 JULI

BELANGRIJK

TUSSEN MAANDAG 08 JULI EN ZONDAG 03 SEPTEMBER ENKEL MAANDAG AVOND EN DINSDAG GESLOTEN.

SOCIALE NETWERKEN

© 2022 Le Flore