Lunchmenu

WOENSDAG 15 JULI
Rode tonijn, sesam, paksoï en jonge ui
Ribeye van rund, aardappelen taartje en “Grimbergem” saus
Minestrone van verse vruchten , 4 kruiden en sorbet

DONDERDAG 16 JULI
Zalm met tuinkruiden korst, asperge en mousseline saus
Parelhoen, kroketten en dragon
Crème brulée

VRIJDAG 17 JULI
Zes gegratineerde oesters met champagne sabayon
Dorade, artisjok en parmezaanse kaas risotto, saffraan saus
Clafoutis van kersen en Kriek ijs

ZATERDAG 18 JULI
Baby kreeft , Granny Smith en curry van Madras
Gegrilde varkenvlees , zuiderse groenten en mosterd op oude wijze
Trio van nagerechten (chocomousse, crème brulée en clafoutis van vruchten)

MAANDAG 20  JULI
Mosselen op provençaalse wijze, gekonfijte tomaat en basilicum
kabeljauw , noordzeegarnalen en seizoen groenten
Moelleux van chocolade , mojito sorbet en munt

32€

Voorgerecht , hoofdgerecht en koffie
optie nagerecht van de dag 8.00 €
vanaf maandag tot zaterdag middag ,niet verkrijgbaar op feestdagen.