Lunchmenu

DONDERDAG 01 OKTOBER

Zes gegratineerde oesters met champagne sabayon

Lamskroon, bloemkool en dragon saus

Creme brulee van vanille

VRIJDAG 02 OKTOBER

 Rode tonijn, sesam, shiitakee, paksoï en soja

Open lasagne van roggevleugel , zuiderse groenten en basilicum

Eclair op Tiramisu wijze , melk amandel ijs

ZATERDAG 03 OKTOBER

 Creme brulee van selderij, Sint Jacobs vruchten, coppa en butternut

Parelhoen, jonge wortel en tempura van brocoli

Trio van nagerechten, choco mousse, creme bruléé en citroen taart

MAANDAG 05 OKTOBER

Gambas en taartje van zuiderse groenten

Kabeljauw, spaghetti van prei en mosterde op oude wijze

Pruimentaart , donker suiker en calvados boter, melk ijs

32€

Voorgerecht , hoofdgerecht en koffie
optie nagerecht van de dag 8.00 €
vanaf maandag tot zaterdag middag ,niet verkrijgbaar op feestdagen.