TRAITEUR DIENST 24 EN 31 DECEMBER 2018

Borde van 3 hapjes 6.00€

Voorgerechten

Kreeft , groen kool en looksoep 18.00€
Terrine van ganzenlever en gerookte palling , brioche , Granny smith appel 20.00€
Sint Jacobs en gambas , tatin van butternut en pastinaak , kruiden karamel 18.00€
6 of 12 oesters van Normandie , brood en slajot azijnsaus 15 .00 of 28.00€
Tataki van tonijn , gegrilde sesamkruid en groenten 18.00 €

Hoofdgerechten

Bedekt eend , hooi , tarwe en verse tuinkruiden 25.00€
Hertenfilet en wildragout , jeneverbes , rode wijn pear 25.00€
Zeetong meuniere , noordzeegarnalen , botter saus , aardappelen puree 25.00 €
Halve kreeft , zachte look en parmezaanse kaas 25.00 €
Lijnzeebaars , aardappel koekje , bouillabaisse , schaaldieren en thaaï basilicum 25.00 €
Bisque van kreeft (per liter) 20.00 €

Feest nagerechten 12.00 €

Laste bestelling 23 december en 30 december

 

telefoon : 058 41 22 48