KAART

VOORGERECHTEN
Halfgekookt Rode tonijn, « vierge » saus, mango en pijnappelzaadjes   €28.00      

Ganzenlever, linguine met truffels en stekelbes €30.00

Zeebrasem, artisjok, gekonfijte tomaat , mossel en basilicum  €28.00

Langoustine, Ratte aardappel, hazelnootboter €30.00

( supplement kaviaar 10gr) € 20.00

Baby-kreeft, avocado, braambes en zoet algenbroodje € 30.00

Gegratinerde oesters met Champagne   6 stucks €24.00

 

HOOFDGERECHTEN

Zeetong meuniere , aardappel puree met sjalot, garnalen  €36.00

Bretoense kreeft ,  zuiderse groenten, lookboter, verse linguine  €60.00

Tarbot op graat, siciliaanse caponata, caviar van aubergine

 en citroentijm €40.00

Kalfszwezeriken , drop, pinda’s en groene asperge  €36.00

Duif, ratte aardappelen, seizoengroenten, Grimbergen bier saus €36.00

Rund in twee bereidingen, gnocchi en groene asperge  €36.00

KAAS  Kaasassortiment , brood en confituur    €12.00

 

NAGERECHTEN

Dame blanche €12.00

Parfait glace van aardbei, gin tonic espuma en pinda’s crunchy  € 12.00

Clafoutis van vruchten en vanille ijs  €12.00

Nagerecht van de chef  (menu) €12.00

Reep van chocolade en hazelnoot , praline slagroom €12.00