KAART

VOORGERECHTEN
Terrine van eendenlever, vijgencompote , selderij en truffels €30.00      

Kreeft, blinis van kastanje en tonka, look en rucola €35.00

Sint jakobsvruchten, truffels en pecorino risotto en jus van ossenstaart met Taggiasche olijven €30.00

Griet, siciliaanse caponata, gekonfijte tomaat en gegrilde pijnappelzaadjes €30.00

Langoustine, room met langoustine en gegrilde spek, Granny Smith appel  € 30.00

Gegratinerde oesters met Champagne   6 stucks €24.00   9 stucks €34.00

 

HOOFDGERECHTEN

Zeetong meuniere , aardappel puree en sucrine sla  €36.00

Agnolotti van kreeft, Toscane soep, girolle en citroen tijm  €48.00

Gegrilde tarbot , gekonfijte tomaat, mosterde op oude wijze, herfst groenten  €40.00

Kalfszwezeriken , seizoen groenten , bearnaise saus  €36.00

Jonge patrijs, cannelloni van butternut en salie, gekonfijte witloof en Arabicca polenta €36.00

 

KAAS  Kaasassortiment , brood en confituur    €12.00

 

NAGERECHTEN

Dame blanche €10.00

Creme brulee  € 10.00

Geroosterde ananas , kokosnoot , curry en vanille ijs  €12.00

Nagerecht van de chef  (menu) €12.00

Warme appeltaart , frangipane en vanille ijs   €12.00