KAART

 

 

VOORGERECHTEN

Gebakken ganzenlever, tatin taartje van witloof en gekarameliseerde ui, Noilly prat €30.00

Open ravioli van langoustine, bouillon op Toscane wijze en rucola-olie €30.00

Sint Jakobs vruchten, beboterde groene kool, mousse van aardpeer en kastanje, « foie gras » saus € 28.00

Zeetong, zandkoekje met Pécorino en champignons, grijze garnalen en inkt van inktvis €28.00

Gegratinerde oesters met Champagne   6 stucks €24.00

 

HOOFDGERECHTEN

Zeetong meuniere , aardappel puree met sjalot, garnalen  €36.00

Geroosterde  kreeft , zachte look, seizoen groeneten en verse pasta €60.00

Tarbot op graat, citroengras, risotto van champignon en bimi tempura €40.00

Kalfszwezeriken , seizoen groenten en bearnaise saus €36.00

Gelakte duif met soja, rode peper « Pondichery » en seizoen groenten €36.00

 

KAAS  Kaasassortiment , brood en confituur    €12.00

 

NAGERECHTEN

Dame blanche €12.00

Appeltaart met vanille ijs  €12.00

Douceur van de chef ( menu) €12.00

Moelleux van chocolade ( bestellen bij aanvang van de dienst) €12.00