KAART

 

VOORGERECHTEN
Halfgebakken Rode tonijn, pompoen, hazelnoot en algen brood   €28.00      

Duo van ganzenlever en gerookte paling, hazelnoot brioche en specerij bouillon €30.00

Zeebaars, gekarameliseerde varkenvlees, mousseline saus met dragon en groene linzen €28.00

Langoustine met panko korst, herfst groenten en zachte curry €30.00

Sint Jakobs vruchten, boerenkool,pastinaak en « Mont d’Or » kaas € 28.00

Gegratinerde oesters met Champagne   6 stucks €24.00

 

HOOFDGERECHTEN

Zeetong meuniere , aardappel puree met sjalot, garnalen  €36.00

Gegratineerde Bretonse kreeft ,  herfstgroenten, schaaldieren saus en verse pasta €60.00

Tarbot op graat, citroengras, risotto van champignon en bimi tempura €40.00

Kalfszwezeriken , seizoen groenten en bearnaise saus €36.00

Grijze patrijs, salie boter en gekarameliseerde witloof €36.00

Wilde eend, Sechouan peper, vijgen, pompoen en champignon €36.00

 

KAAS  Kaasassortiment , brood en confituur    €12.00

 

NAGERECHTEN

Dame blanche €12.00

Geroosterde ananas, karamel, koko’s en vanille ijs € 12.00

Appeltaart met vanille ijs  €12.00

Douceur van de chef ( menu) €12.00

Moelleux van chocolade ( bestellen bij aanvang van de dienst €12.00

Creme brulee € 10.00