Kaart

VOORGERECHTEN

Sint Jakobs vruchten, hazelnoot, verse kaas en groene kool €30.00

Ravioli van ganzenlever en knolselder, truffel, Granny Smith en specerij  €35.00

Kabeljauwrug, champignons van Parijs, grijze garnaal en focaccia van tijm €32.00

Warme MARENNES OLERON oesters  met champagne sabayon ( 6 ) €28.00  

 

HOOFDGERECHTEN

Zeetong meuniere ,  aardappel puree met sjalot, garnalen, gekonfijte citroen en pijnappelzaadjes  €40.00  

Geroosterde  kreeft, seizoen groenten, tijm saus en verse pasta €60.00

Filet van Tarbot, pithiviers van zuiderse groenten, pesto en parmezaanse kaas  €42.00

Kalfszwezeriken, seizoen groenten en bearnaise saus €40.00 

Duif, gekonfijte aardappel en tatin taartje van witloof met 5 kruiden €40.00

 

  

KAAS  Kaasassortiment , brood en confituur    €12.00

 

NAGERECHTEN (bestellen bij aanvang de dienst)

Dame blanche €12.00

Appeltaart met vanille ijs en donker suiker boter €12.00

Douceur van de chef ( menu) €12.00

Moelleux van chocolade €12.00

FOURCHETTE D’OR
DE GOUDEN VORK
2014

DELTA DE BRONZE
GUIDE DELTA
2015

CERTIFICAAT VAN EXCELLENTIE
TRIP ADVISOR
2016-2017-2018

BEST RESTAURANT
In VEURNE
RESTAURANT GURU
2022

LE FLORE

zwaantje 13
8630 Wulveringem (Veurne)
Tel 32(0)58412248

OPENINGSDAGEN

Open s’middags vanaf donderdag tem maandag en vrijdag avond en zaterdag avond. Verplichte reservering

Beste klanten, Wij zijn op vakantie vanaf maandag 06 maart tem donderdag 17 maart.

Opening vrijdag 18 maart om 12 uur.

SOCIALE NETWERKEN

© 2022 Le Flore