Le flore

Kaart

VOORGERECHTEN
Gebakken ganzenlever, groene asperge, honing-citroen, Griekse yoghurt en koriander €30.00
Tataki van rode tonijn gerookt op hooi, mierikswortel, mango en jonge ui €30.00
Duo van baby-kreeft en mossel, gekonfijte pont neuf aardappel, dragonmayonaise en gedroogd rund €35.00
Warme « MARENNES OLERON » oesters met champagne sabayon ( 6 stucks ) €28.00

HOOFDGERECHTEN
Zeetong meuniere , aardappel puree met sjalot, boter saus met peterselie en kappertjes €40.00
€40.00
Geparelde tarbot met olijfolie, kokkel en Noilly prat €45.00
Lasagne van kreeft, seizoen groenten en citroentijm saus €60.00
Kalfszwezeriken, seizoen groenten en bearnaise saus €40.00
Duif, vadouvan biscuit, tempura van bimi, soja en groene groenten €40.00
Pluma Pata Negra varkenvlees met pijnboomnoot korst en jonge wortel €40.00

KAAS
Kaasassortiment , brood en confituur €14.00
Drie bereidingen van beauvoorde kaas €14.00

NAGERECHTEN (bestellen bij aanvang de dienst)
Dame blanche €12.00
Ijskoude noga en rode vruchten €12.00
Moelleux van chocolade, seizoen vruchten en vanille ijs €12.00
Nagerecht van de chef ( menu) €12.00

nl_BEDutch
Scroll naar boven