Le flore

Kaart

VOORGERECHTEN
Witte asperge en sint jakobs, gevolgelte sap, peterselie en hazelnoot €30.00
Zeebrasem, kikkerwtenhummus, wortel en kerrie ijs €30.00
Profiterole van kalfszwezeriken en kreeft, jonge spinazie €35.00
Warme « MARENNES OLERON » oesters met champagne sabayon ( 6 stucks ) €28.00

HOOFDGERECHTEN
Zeetong meuniere , aardappel puree met sjalot, boter saus en « royal belgium » kaviaar €40.00
Tarbot, duo van witte en groene asperge, dijonnaise saus €45.00
Lasagne van kreeft, seizoen groenten en zachte look saus €60.00
Kalfszwezeriken, seizoen groenten en bearnaise saus €40.00
Lamsfilet, artisjok, olijven en kaviaar van aubergine €40.00

KAAS
Kaasassortiment , brood en confituur €14.00

NAGERECHTEN (bestellen bij aanvang de dienst)
Dame blanche €12.00
Appeltaart met vanille ijs en donker suiker boter €12.00
Moelleux van chocolade, seizoen vruchten en vanille ijs €12.00
Nagerecht van de chef ( menu) €12.00

nl_BEDutch
Scroll naar boven