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1 semaine auparavant

LE FLORE

LUNCH MENU € 40.00 (koffie of thee inbegrepen)

DONDERDAG 25 NOVEMBRE
Duo van ganzenlever , knolselderij en truffel
Kabeljauwrug, mosselen en risotto op « Paëlla » wijze
Gratin van seizoen vruchten en zachte amandel

VRIJDAG 26 NOVEMBER
Sint Jakobs vruchten, butternut, coppa en « Abondance » kaas
Zeetong, amandel kroketten en slaatje van witloof
Appeltaart en vanille ijs

ZATERDAG 27 NOVEMBER
Zes warme gegratineerde oesters met champagne sabayon
Rund filet pur, aardappel gratin en Grimbergen bier saus
Creme brulee vanille van dominicaanse republiek

MAANDAG 29 NOVEMBER
Rode tonijn, creme brulee van knolselderij en champignons
Maïs kip, seizoen groenten en dragon saus
Moelleux van chocolade en framboos
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1 semaine auparavant

LE FLORE

MENU LUNCH € 40.00 (Café ou thé compris)

JEUDI 25 NOVEMBRE
Duo de foie d’oie, céleri et truffe
Dos de cabillaud, moules et risotto façon paëlla
Gratin de fruits de saison et amande douce

VENDREDI 26 NOVEMBRE
Noix de st Jacques, butternut, coppa et fromage d’Abondance
Sole, croquettes aux amandes et salade d’endive
Tarte fine aux pommes et glace vanille

SAMEDI 27 NOVEMBRE
Les 6 huîtres gratinées au Champagne
Filet pure de bœuf, gratin dauphinois et sauce Grimbergen
Crème brulée vanille de république dominicaine

LUNDI 29 NOVEMBRE
Thon rouge, crème brulée céleri et champignons
Poulet jaune rôti, légumes de saison et sauce estragon
Moelleux chocolat et framboise
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2 semaines auparavant

LE FLORE

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2 semaines auparavant

LE FLORE

DE CULINAIRE WANDELING

SINT JAKOBS VRUCHTEN, pompoen, hazelnoot en truffel
DORADE, Granny Smith appel, tomaat en curry
GEBAKKEN GANZENLEVER, tatin taartje van witloof en gekarameliseerde ui
GEGRILDE HAZENRUG, « Pondichery » rode peper en warme wijn
OF
BRETONSE HALVE KREEFT, zachte look, seizoen groenten en pasta (supplement €15.00)
NAGERECHTEN VAN DE CHEF
Creme brulee van praline, citroen en cacao crumble
Geroosterde ananas, Pina colada ijs en koekje van pindaboter
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2 semaines auparavant

LE FLORE

MENU PROMENADE

NOIX de ST JACQUES, potiron, noisette et truffe
DAURADE, pomme Granny Smith, tomate et curry
FOIE D’OIE poêlé, tarte tatin d’endive et oignon caramélisé
RABLE DE LIEVRE grillé, poivre rouge « Pondichery » et vin chaud
Ou
DEMI-HOMARD rôti à l’ail doux, légumes de saison et pâtes (Supplément €15.00)
LES DOUCEURS DU CHEF
Crème brulée praliné, citron et crumble cacao
Ananas rôti, glace pina-colada et sablé au beurre de cacahuète
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2 semaines auparavant

LE FLORE

LUNCH MENU € 40.00 (koffie of thee inbegrepen)

VRIJDAG 19 NOVEMBER
Sint Jakobs vruchten, brocolis en coppa
Risotto op « Paëlla » wijze, parelhoen en kreeft
Creme brulee van Dominicaanse Republiek vanille

ZATERDAG 20 NOVEMBER
Terrine van ganzenlever en gerookte paling, knolselderij
Duo van zeebaars en mosselen, aardappel puree met sjalot
Appeltaart, frangipane, vanille en kaneel ijs

MAANDAG 22 NOVEMBER
Makreel, blinis van kastanje en bloemkool
Kabeljauwrug, noordzeegarnalen en tatin van witloof
Duo van chocolade en vanille ijs op « Dame blanche » wijze
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2 semaines auparavant

LE FLORE

MENU LUNCH € 40.00 (Café ou thé compris)

VENDREDI 19 NOVEMBRE
Noix de st Jacques, crème de brocolis et coppa
Risotto façon paëlla, pintadeau et homard
Crème brulée vanille de république dominicaine

SAMEDI 20 NOVEMBRE
Terrine de foie d’oie et anguille fumée, céleri-rave
Duo de bar et moule, purée de pomme de terre à l’échalote
Tarte fine aux pommes, frangipane, glace vanille et cannelle

LUNDI 22 NOVEMBRE
Maquereaux, blinis de châtaigne et crème de choux-fleurs
Dos de cabillaud, crevettes grises et tatin d’endive
Duo de chocolat et glace vanille façon dame blanche
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