Blog

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

3 jours auparavant

LE FLORE

... Voir plusVoir moins

Comment on Facebook

Hummmmm miam miam 🤩🤩🤩

Yammy yammy

Mmmmmmmmmmmm

1 semaine auparavant

LE FLORE

LUNCH MENU € 45.00 (koffie of thee inbegrepen)

DONDERDAG 19 MEI
Rode tonijn, artisjok, « vierge »tomaat saus en mosterde
Mais kip, aardappel gratin en seizoen groenten
Fraise melba

VRIJDAG 20 MEI
Gerookte makreel met hooi, Granny Smith appel en ceviche van citrus
Fricassé van Baby kreeft, orecchiette, duo van asperge en schelpen saus
Carpaccio van ananas, appelsien sorbet en ijzerkruid

ZATERDAG 21 MEI
Kwartel, taartje van gekonfijte prei en groene mayonnaise
Zeetong meunière, kroketten en jonge slaatje
Mille-feuille van framboos en vanille, basilicum saus

MAANDAG 23 MEI
Mosselen met daslook, kastanje blinis en zwarte look crumble
Ribeye, « Ratte » aardappelen en bearnaise saus
Duo van mousse en vanille ijs op Dame blanche wijze
... Voir plusVoir moins

1 semaine auparavant

LE FLORE

MENUS LUNCH 45.00 EUROS(café ou thé compris)

JEUDI 19 MAI
Thon rouge snacké, artichaut, vierge de tomate et moutarde
Poulet jaune, gratin dauphinois et légumes de saison
Fraise melba
VENDREDI 20 MAI
Maquereaux fumés au foin, pomme Granny Smith et ceviche d’agrumes
Fricassé de baby-homard, orecchiette, duo d’asperges et sauce carapace
Carpaccio d’ananas, sorbet à l’orange et verveine
SAMEDI 21 MAI
Caille, tarte aux poireaux confits et mayonnaise au vert
Sole meunière, pomme croquette et salade de jeunes pousses
Mille-feuilles de framboise et vanille, sauce basilic
LUNDI 23 MAI
Moules à l’ail des ours, blinis de châtaigne et crumble d’ail noir
Ribeye de bœuf, pomme de terre « Ratte » et sauce béarnaise
Duo de mousse et glace vanille façon Dame blanche
... Voir plusVoir moins

2 semaines auparavant

LE FLORE

LUNCH MENU € 45.00 (koffie of thee inbegrepen)

DONDERDAG 12 MEI
Sint Jakobs vruchten, taartje van asperge en geroosterde beenmerg met tijm
Mais kip, kroketten en seizoen groenten
Ananas tartaar met kruiden, sorbet van appelsien en choco mousse

VRIJDAG 13 MEI
Krokant van rode tonijn, avocado en truffel pecorino kaas
Kabeljauw, aardappel puree met basilicum, provensaalse piperade
Trio van nagerecht, creme brulee, aardbei en chocolade

ZATERDAG 14 MEI
Zes warme oesters met champagne sabayon
Zeebarbel, tomaat en groene asperge saus,parmezaanse kaas
Soepje van aardbei, cheese cake en framboos sorbet

MAANDAG 16 MEI
Gerookte kwartel, gekonfijte prei en groene mayonnaise
Zeeduivel, geroosterde wortel, chorizo en saffraan
Gekarameliseerde mango, curry ijs en bretoense zandkoekje
... Voir plusVoir moins

2 semaines auparavant

LE FLORE

MENUS LUNCH 45.00 EUROS(café ou thé compris)

JEUDI 12 MAI
Noix de St Jacques, tarte d’asperge et moelle rôtie au thym
Poulet jaune, pomme croquette et légumes de saison
Tartare d’ananas, sorbet à l’orange et mousse au chocolat
VENDREDI 13 MAI
Croustillant de thon rouge, avocat et Pecorino aux truffes
Cabillaud, purée de pomme de terre et basilic, piperade provençale
Trio de desserts, crème brulée, fraise et chocolat
SAMEDI 14 MAI
Les six huîtres gratinées au Champagne
Filet de rouget barbet, fondue de tomates et asperges vertes, parmesan
Soupe de fraises, cheese cake et sorbet framboise
LUNDI 16 MAI
Caille fumée, poireaux confits, mayonnaise au vert
Lotte, carotte rôtie, chorizo et safran
Mangue caramélisée, glace curry et sablé breton
... Voir plusVoir moins

2 semaines auparavant

LE FLORE

... Voir plusVoir moins

3 semaines auparavant

LE FLORE

LUNCH MENU € 45.00 (koffie of thee inbegrepen)

DONDERDAG 05 MEI
Sint Jakobs vruchten, tempura en brocolis room
Ribeye, « vitelotte » aardappel, champignon en Grimbergen saus
Duo van chocolade mousse en vanille ijs

VRIJDAG 06 MEI
Taartje van kalfszwezeriken, soepje van asperge, champignon en gekonfijte tomaat
Kabeljauw, aardappel puree, garnalen en prei
Nagerecht van gekarameliseerde appel, bretoense zandkoekje en granny smith appel

ZATERDAG 07 MEI
Zeebarbeel, provensaalse piperade en « vierge » saus
Parelhoen filet, jonge wortel, dragon saus en kroketten
Trio van nagerecht, creme brulee, aardbei en chocolade

MAANDAG 09 MEI
Krokant van rode tonijn, avocado en truffel pecorino kaas
Gegrilde lamskotelet, aardappel gratin en seizoen groenten
Ananas tartaar met kruiden, sorbet van appelsien en choco mousse
... Voir plusVoir moins

Lire plus