Le flore

Menu Lunch

APRIL

MENUS LUNCH 49.00 EUROS (café ou thé compris)

MAANDAG

Witte asperge, gepocheerd ei en mousseline saus

Zeeduivel, gekarameliseerde witloof, « paillasson » aardappel en               « Noilly prat »boter saus

 Gratin van seizoen vruchten met Mandarine Napoleon

DONDERDAG

Sint Jakobs vruchten, prei taart, Beauvoorde kaas en mosterde saus

Filet van mais kip en jonge wortel

Dame blanche

VRIJDAG

Chiquetaille van kabeljauw met verse tuinkruiden en gekonfijte citroen

Rund filet pur met peterselie , groene asperge en aardappel puree

Clafoutis van mango en pop-corn ijs

ZATERDAG

 Tataki van rode tonijn, mierikswortel mousse en rode ui pickles

 Zeebraesem , artisjok, vierge saus van tomaat, olijven en courgette tempura

 Krokant wafel, gakarameliseerde appel en vanille ijs

fr_FRFrench
Retour en haut