Herfst suggesties
VOORGERECHTEN
- Gebakken ganzenlever, krokant notenbrood met hazelnoten, rode biet en rode wijnreductie
- Gepocheerde ei, cantharellen, tomaat, Beauvoorde-kaas en aardpeer
- Sint-jakobsschelpen, met witloof tatin, citrusvruchten en krokantje van gekarameliseerde noten
- Zeetongfilet, grijze garnalen, geroosterde bloemkool en saus van karkas
- Oesters op land en zeewijze, aardappel, gerookte haring en granny smith appel
HOOFDGERECHTEN
- Zeeduivel met hazelnootboter, knolselderij-vanille, verjus en hazelnoten
- Tarbot met op de graat geroosterde en tijm, romige risotto en kruidenkaas (+ 10,00)
- Kalfszwezeriken, aardappel, aardpeer en shiitake
- Boerenkip, pastinaak, kromeski van kippedij met dragon
- Half duif, biet-framboos, ingekookte notensaus en gestoofde dij
- In hooi geroosterde patrijs, met variaties van pastinaak en veenbessensaus(+10,00)
KAAS
- Kaasassortiment , brood en confituur
NAGERECHTEN
- Gepocheerde peer met saffraan, wittechocolade mousse
- Vijgen taartje, hazelnoten, yoghurtijs
- Koepel van pure chocolade met pruimenhart, koffieganache
- In de oven geroosterde druif, amandelbiscuit en sabayon
- Appel, cider, karamel en frisse zure toets