Le flore

Herfst suggesties

VOORGERECHTEN

  • Gebakken ganzenlever, krokant notenbrood met hazelnoten, rode biet en rode wijnreductie
  • Gepocheerde ei, cantharellen, tomaat, Beauvoorde-kaas en aardpeer
  • Sint-jakobsschelpen, met witloof tatin, citrusvruchten en krokantje van gekarameliseerde noten
  • Zeetongfilet, grijze garnalen, geroosterde bloemkool en saus van karkas
  • Oesters op land en zeewijze, aardappel, gerookte haring en granny smith appel

HOOFDGERECHTEN

  • Zeeduivel met hazelnootboter, knolselderij-vanille, verjus en hazelnoten
  • Tarbot met op de graat geroosterde en tijm, romige risotto en kruidenkaas (+ 10,00)
  • Kalfszwezeriken, aardappel, aardpeer en shiitake
  • Boerenkip, pastinaak, kromeski van kippedij met dragon
  • Half duif, biet-framboos, ingekookte notensaus en gestoofde dij
  • In hooi geroosterde patrijs, met variaties van pastinaak en veenbessensaus(+10,00)

KAAS

  • Kaasassortiment , brood en confituur


NAGERECHTEN

  • Gepocheerde peer met saffraan, wittechocolade mousse
  • Vijgen taartje, hazelnoten, yoghurtijs
  • Koepel van pure chocolade met pruimenhart, koffieganache
  • In de oven geroosterde druif, amandelbiscuit en sabayon
  • Appel, cider, karamel en frisse zure toets
nl_BEDutch
Scroll naar boven