Le flore

Culinaire wandeling menu

ZEEBAARS, met kool, maagd van aardpeer , hazelnoot en koffie
GEVOGELTE en TRUFFEL RAVIOLI,,truffel pecorino, gevolgelte sap opgeklopt in boter
SINT JAKOBS VRUCHTENwalnoten brood, granny smith appel en variatie rond selderij
Halve DUIF geglazuurd met honing en kruiden, verkruimelde pinboompitten, uien en venkel compote
OF
Open lasagne van KREEFTmet citroentijm saus (supplement €15.00)
DESSERTS Nagerechten van chocolade, cuberdon en cassis

3 gangen menu €55.00 euros €75.00 met 2 geselecteerde wijnen
Zeebaars, duif of lasagne van kreeft (supplement) en nagerechten

MENU 3 GANGEN IS VERKRIJGBAAR NIET OP ZATERDAGAVOND

4 gangen menu €70.00 euros - €95.00 met 3 geselecteerde wijnen
Zeebaars, ravioli, duif of lasagne van kreeft (supplement) en nagerecten

5 gangen €85.00 euros €120.00 met 4 geselecteerde wijnen
zeebaars, ravioli, st jacobs, duif of lasagne van kreeft (supplement) en nagerechten

KID’S MENU (t.e.m 12 jaar) €25.00 Vlees(rund) of vis met pasta of puree en groenten en een nagerecht (chocomousse of vanille ijs)

nl_BEDutch
Scroll naar boven